Event Kalenders

Wij bieden verschillende soorten cursussen aan, onder andere zijn dit:

  1. BHV (Bedrijfshulpverlening): BHV-cursussen zijn bedoeld voor werknemers binnen bedrijven en organisaties. Ze leren hoe ze moeten reageren op noodsituaties op de werkplek, zoals branden, ongevallen en medische noodgevallen. De training omvat elementen van EHBO, brandbestrijding en evacuatieprocedures, en het doel is om getrainde bedrijfshulpverleners te creëren die snel en effectief kunnen handelen om de veiligheid van medewerkers te waarborgen.
  2. EHBO (Eerste Hulp Bij Ongevallen): EHBO-cursussen richten zich specifiek op het aanleren van levensreddende vaardigheden en het verlenen van eerste hulp bij noodgevallen en verwondingen, ongeacht waar ze zich voordoen. Deelnemers leren hoe ze moeten omgaan met situaties zoals snijwonden, brandwonden, botbreuken, beroertes en hartaanvallen. EHBO-training is relevant voor zowel de werkplek als het dagelijks leven.
  3. VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers): VCA-cursussen zijn gericht op professionals in de bouw- en aannemerssector. Deze trainingen richten zich op veiligheidsnormen, gezondheidsbewustzijn en milieuzaken op de werkplek. VCA-certificering is vaak vereist voor werknemers in deze sector en heeft tot doel de veiligheidscultuur te verbeteren en ongevallen en gezondheidsproblemen op de werkplek te verminderen.

Hieronder vindt u links naar de desbetreffende kalenders zodat u zich meteen kan inschrijven voor de cursus die het beste voor u uitkomt. Ook kunt u meer informatie vinden over wat de cursus inhoud en welke vereiste er zijn voordat u kunt meedoen aan de cursus.

Komen de datums niet voor u uit of heeft u liever een cursus die voor u op maat wordt gemaakt? Dan kunt u ook een Maatwerk cursus aanvragen, voor meer informatie over Maatwerk klikt u op de maatwerk knop.

eerstehulpinternationaal
Basispreventie
MFFA europe
Eucito
BHV Events
Veiligheidcentrum haaglanden
Veiligheidscentrum haarlemmermeer
proseo
ARVEM
Anna vastgoed
huschka
sbb
albeda
ROC-midden-Nederland
ROC Mondriaan
Zadkine
mboRijnland
haagse hogeschool
Lid van de BVBN
Orange Acces
kiwa erkende opleiding
My Code95
Logo Kinderopvang
De Lunch Boxx
NVB kenniscentrum
TCR
firecontrol
GLR
Haaglanden
Midden Nederland
Rotterdam Rijnmond
Noord-Holland
 
Partner pagina: BVBN
EHBO op School
Partner pagina: GWO
partner basispreventie
EHBO sporters
Partner pagina: ARVEM
Ecabo erkend-leerbedrijf
EHBO senioren
Partner pagina: SBB
Brandwondenstichting
EHBO horeca
Nederlandse Hartstichting
EHBO evenementen
wij_steunen
partner KIWA
code-95-button
NVB kenniscentrum
BHV kalender
 
Landelijk Maatwerk
BHV
VCA
EHBO