Keurmerk & certificering

Certificeringen en samenwerking
Bedrijfspartners en samenwerking
– Basispreventie.nl
– ARVEM te Hillegom
– Erkend leerbedrijf ECABO
– Nooruitgang.nl
Verdere erkeningen bij certificeringen

 

Onze directeur en veiligheidskundige zijn aangesloten en onderdeel van de bond hun deskundige werkgroepen: O.a werkgroep Kwaliteit & werkgroep PR.

Werknemers moeten erop kunnen vertrouwen dat bedrijfsprocessen veilig zijn, dat op werkplekken de veiligheid is geborgd en dat er aandacht is voor situaties waarin de veiligheid wordt bedreigd. Op werkgevers rust een wettelijke verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige werksituatie voor hun personeel.

Branche verenging bedrijfshulpverlening (BVBN) leden beschikken over de expertise om planmatig de risico’s in kaart te brengen, werkgevers te adviseren over de aanpak van een VEILIGHEID plan van aanpak. En zijn medewerkers van de werkvloer op te leiden om als bedrijfshulpverlener adequaat op te kunnen treden.

De BVBN biedt werkgevers, werknemers en de overheid een platform op het gebied van bedrijfshulpverlening. De BVBN gaat met werkgevers en werknemers in gesprek en sluit daarbij aan op de wensen en doelstellingen van (de markt van) opdrachtgevers. Onderwerp van gesprek is de kwaliteit van de dienstverlening die aan opdrachtgevers/werkgevers wordt geboden.

​​​​​​BVBN wilt samen met de BHV-opleiders en -adviseurs de positie van BHV op een hoger niveau brengen bij de werkgevers in Nederland. Dit willen we bereiken door:

-Bewaken en normeren van het niveau van BHV- en gerelateerde opleidingen;
-Bewaken/normeren op een objectieve, transparante wijze en moert toetsbaar zijn
-Een volwaardige gesprekspartner zijn voor overheid (SZW, BZK) en andere stakeholders (Werkgever- en werknemer organisaties, Brancheorganisatie
-Belangenbehartiging van opleiders en adviseurs richting opdrachtgevers, inkooporganisaties (verantwoord marktgedrag)
-Relaties onderhouden met de verschillende kenniscentra m.b.t. (Brand) Veiligheid en BHV.

Voor de certificering op de OPLEIDINGEN en deze INTERNATIONAAL te kunnen aanbieden.

Op het gebied van BHV & EHBO:

Voor de Vuurrood veiligheid opleidingen heeft Vuurrood in 2012 vanuit haar eigen drukkerij de eerste druk van een BHV (bedrijfshulpverlening) lespakket op de markt gebracht. Deze heeft vervolgens de Kiwa certificering behaald waardoor Vuurrood hierdoor het “Keurmerk Erkende Opleiding” mog voeren. Met het keurmerk toont Vuurrood aan dat de opleidingen van een kwalitatief hoog niveau zijn. Vervolgens hebben wij het keurmerk NIKTA  in de armen genomen met de hieronder opvolgende labels.

Eventuele opleidingen en erkenning (certificering) van examinatoren én instructeurs of docenten word door Nikta verzorgd op basis van de internationaal erkende norm voor certificatie van vakbekwaamheid EN-ISO-IEC-17024. Hiermee voldoet u aan alle (wettelijke) eisen met betrekking tot vakbekwaamheid zoals vastgelegd in de Ministeriële regeling deskundigheidseisen gastouderopvang, de Arbowet en de NEN 4000/8112. U ontvangt binnen maximaal 5 werkdagen na slagen van de NIKTA gecertificeerde opleidingen de NEN-EN-ISO-IEC 17024 certificaten.

*/VOEG HIER INFORMATIE OVER LIFTINSTITUUT A.U.B./*

 
 
Ook per branche hebben wij de mogelijkheid tot gerichte certificering aan te bieden zoals Acute Zorg, Kind en Omgeving, Kraamzorg, personenvervoer, agressie, petrochemie, offshore, GWO, code 95, logistiek, evenementen zorg of First Responder etc..

De First Aid Internationale erkenning van certificering zijn wereldwijd en staan garant voor een cursus waarin u leert om een incident met slachtoffers of brand zo optimaal mogelijk actie te kunnen ondernemen.

GWO-logo-(transparant)
 
Samenwerking partner na een verkennend gesprek (in 2017) zijn we met Orange Access actief in kwalitatieve oplossingen in ons cursus aanbod op het gebied van
“werken op hoogte” o.a. ook met hun GWO erkenning en/of certificering te Arnhem en toekomstig in Veiligheid centrum te Den Haag (VCH).
 
 
 
en heeft meer dan 1.000 verschillende veiligheidsproducten voor de zakelijke markt en consumentenmarkt. Bestel vandaag en ontvang uw bestelling binnen drie dagen.
 

 

Fire Control is een NCP erkend onderhoudsbedrijf en specialist in de ruimste zin van het woord op het gebied van brandbeveiliging en brandpreventie. Door deze samenwerking kan Vuurrood Veiligheid u een totaalpakket aanbieden van de veiligheid onderhoudsverplichtingen (logboek) van uw onderneming. U kunt hierdoor bij ons terecht voor de keuring van alle merken en type blustoestellen en brandslanghaspels volgens de huidige regelgeving.

Arvem is een leverancier van beroepsgerelateerde producten voor de vrijwillige en professionele hulpverleners. MEDISCH gezien. Door hun 10 talen jarenlange ervaring en expertise van medisch apparatuur, instrumenten, verbandmiddelen, disposables, verbruiksartikelen, veiligheidsartikelen en brandwondenverzorging 

Ecabo erkend-leerbedrijf
sbb-beeldmerk-fc

Vuurrood Veiligheid en Nooduitgang.nl hebben al jaren een hechte samenwerking op het gebied van vluchtroute en nooduitgang preventie / beveiliging en installatie / onderhoud. Deze specifieke producten bieden o.a stand alone oplossingen voor nooduitgangen maar deze zijn eventueel ook te koppelen aan inbraak en brandmeldcentrales (BMI).

Verdere erkenningen bij certificeringen:

Brandwondenstichting logo
Nederlandse Hartstichting logo

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Gratis BHV checklist in 4 categorieën!

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? Bekijk onze service.

eerstehulpinternationaal
Basispreventie
MFFA europe
Eucito
BHV Events
Veiligheidcentrum haaglanden
Veiligheidscentrum haarlemmermeer
proseo
ARVEM
Anna vastgoed
huschka
sbb
albeda
ROC-midden-Nederland
ROC Mondriaan
Zadkine
mboRijnland
haagse hogeschool
Lid van de BVBN
Orange Acces
kiwa erkende opleiding
My Code95
Logo Kinderopvang
De Lunch Boxx
NVB kenniscentrum
TCR
firecontrol
GLR
Haaglanden
Midden Nederland
Rotterdam Rijnmond
Noord-Holland
 
Partner pagina: BVBN
EHBO op School
Partner pagina: GWO
partner basispreventie
EHBO sporters
Partner pagina: ARVEM
Ecabo erkend-leerbedrijf
EHBO senioren
Partner pagina: SBB
Brandwondenstichting
EHBO horeca
Nederlandse Hartstichting
EHBO evenementen
wij_steunen
partner KIWA
code-95-button
NVB kenniscentrum
BHV kalender
 
Landelijk Maatwerk
BHV
VCA
EHBO