Training Magazijn medewerker of Logistiek Medewerker

 

In een magazijn vindt het logistieke proces van ontvangst, opslag en uitlevering plaats. Er komen goederen binnen die tijdelijk opgeslagen worden en vervolgens naar klanten uitgeleverd moeten worden. Een logistiek medewerker verricht werkzaamheden op het gebied van goedereninslag, -opslag, -overslag en -uitslag. Daarbij zijn snelheid, efficiency, kostenbewustzijn, nauwkeurig en zorgvuldig werken van groot belang.

De manier waarop de logistiek medewerker de werkzaamheden Magazijn_trainingenuitvoert, worden gewaardeerd door iedereen die met het magazijn te maken heeft. Tegenwoordig worden steeds meer handelingen gemechaniseerd en geautomatiseerd, dat wil zeggen uitgevoerd met behulp van interne transportmiddelen of met behulp van een geautomatiseerd systeem. Een logistiek medewerker heeft kennis en inzicht nodig om op een verantwoorde manier met deze hulpmiddelen om te gaan. Kennis van en inzicht in het logistieke proces in het magazijn zal uiteindelijk tot minder fouten leiden.

Doelgroep en toelating

Deze training is bestemd voor iedereen die in een magazijn, warehouse werkt of gaat werken en hun kennis wilt verrijken.De cursist is verplicht om tijdens het praktijkgedeelte van de cursus veiligheidsschoenen te dragen. De cursist moet zelf zorgen voor veiligheidsschoenen.

De cursus geeft kennis en inzicht in het proces van goederenontvangst, goederenopslag, voorraadbeheer en goederen`uitlevering. Daarbij is de cursist zich bewust van veiligheids- en houdings-aspecten die van belang zijn voor de beroepsuitoefening.

Duur van de opleiding
De opleidingsduur van de cursus bedraagt 1 dag of 1 dagdeel + e-learning t.a.v. de theorie.

Examen
De cursus wordt afgesloten met een examen. Indien de cursus met goed gevolg word.

Prijs
Richtprijs € 225,- per persoon. Vraag offerte aan voor een GROEP prijs..

vanboven

Inclusief
Lesmateriaal: inclusief digitaal lesboek
Certificaat van deelnamen, en dus een verklaring dat de heftruck of magazijn competenties zijn behandelt
Geldigheidsduur diploma: onbepaald

Voordelen incompany trainingen (bij u op de werkvloer)

  • Uw medewerkers leren hoe ze in uw magazijn het beste kunnen functioneren. Waarbij de risico’s meegenomen kunnen worden.
  • Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van de eigen werkprocedures. Tevens zal de instructeur de training aanpassen aan de huidige werkwijze en hierdoor hebben de deelnemers meer inzicht op het veiliger en efficiënter werken.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? Bekijk onze service.