Controle en onderhoud

In afdeling 6.12 van het Bouwbesluit 2012 worden voorschriften gegeven over veilig onderhoud op en aan gebouwen.

Middels de Checklist veilig onderhoud op en aan gebouwen 2012 wordt aannemelijk gemaakt of de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het bouwen voldoet aan het gestelde in afdeling 6.12 van het Bouwbesluit 2012. Het gebruik van deze checklist volgt uit artikel 1.13 van de Regeling Bouwbesluit 2012. De Checklist is ook in de Regeling omgevingsrecht (Mor) artikel 2.2 opgenomen als indieningsvereiste voor een aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het bouwen.

Veiligen werk omstandigheden

Controle en onderhoud van uw preventie materiaal
Bij Vuurrood Veiligheid kunt u ook terecht voor de controle en het onderhoud van uw preventiemiddelen. Onder andere geldt de onderhoud en jaarlijkse controle voor:

Afhankelijk van de controle of inspectie moeten deze worden gedaan conform de frequentie die is aangegeven op het preventie artikel en conform de bijhorende NEN EN norm. Dit kan je ook zelf doen, maar helaas niet goedkeuren als u hier niet voor gecertificeerd bent. Gecertificeerde onderhoudsbedrijven hebben wij in onze poel van onderaannemers, met hun gecertificeerde medewerkers onderhouden wij graag uw preventie materialen.

Wilt u uw preventiemiddelen laten controleren? Vraag dan een aangepaste offerte aan:

communicatie kubusbrand kubusehbo kubusontruiming kubusconsultancy kubuswebshop kubus

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? bekijk onze service.