Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

In het bedrijfsleven zorgen ziekteverzuim en productiviteitsverlies voor enorme kosten die oplopen in de tientallen miljoenen euro’s per jaar. Daarnaast vergrijst de beroepsbevolking ook nog eens door de stijging van de pensioengerechtigde leeftijd naar 67 jaar. Het is dus belangrijk, nu én in de toekomst, om medewerkers zo lang mogelijk gezond, fit en productief te houden. Daar helpt de persoonlijke gezondheidscheck in onze preventief medisch onderzoek bij.

Voor uw rijbewijskeuring (CBR)
Bij Vuurrood Veiligheid kunnen zowel vrachtwagenchauffeurs van grote transportbedrijven als kleine zelfstandigen (zzp’ers) en particulieren terecht voor een Rijbewijskeuring. Medisch onderzoek voor een gezondheidsverklaring, te behalen van een Verklaring van Geschiktheid (Vvg). Na voltooiing van de bestelling wordt u uiterlijk de eerstvolgende werkdag gebeld voor het maken van een afspraak.

Bij online bestellen betaalt u €70,-  Euro per medisch onderzoek, benoemde prijs exclusief 21%BTW. Indien u onze bedrijfsarts wilt uitnodigen bij u op de werkvloer om bijvoorbeeld meerdere collega’s te onderzoeken, dan bieden wij een “staffel”korting aan.

Beschrijving
Tijdens deze minimaal 20 minuten onderzoek medische keuring wordt gekeken of u aan de normen voldoet om zelfstandig en veilig een voertuig te besturen of dat u wel voldoende fysieke en psychische controle heeft voor het goed kunnen functioneren op de werkvloer.

Onze keuringsartsen beoordelen uw algemene lichamelijke en geestelijke conditie en het functioneren van armen, benen en wervelkolom. Daarnaast wordt u tijdens de rijbewijskeuring getest op uw zicht, gehoor en bloeddruk.

Code 95 of sector pas
Ook verzorgen wij sectorpas-keuringen voor bestuurders van vrachtvervoer en busvervoer (medibuspas). De sectorpas is verplicht voor bestuurders die transport verrichten voor derden en heeft een geldigheid van 5 jaar.

Voor de keuring dient u het volgende mee te nemen:

  • een eigen verklaring (verkrijgbaar bij gemeentehuis of CBR);
  • uw legitimatiebewijs;
  • een beetje urine (indien deze ook recent “binnen een jaar” door uw dokter is afgenomen);
  • eventuele medicijnen;
  • eventuele medische gegevens;
  • eventuele bril of lenzen (incl. lenzenvloeistof).

Nadat de betaling van de rijbewijskeuring is voltooid, wordt u uiterlijk de eerstvolgende werkdag gebeld voor het maken van een afspraak te Junostraat 6, 2516BR Den Haag. Elke dinsdag tijdens kantoor uren worden deze ingepland (met uitzondering van erkende Nederlandse feestdagen en vakantiedagen).

Meer informatie:

Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) | BedrijfsartsMedewerkersonderzoek (MO) | Werkplekonderzoek

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? bekijk onze service.