Levensreddend Eerste Handelingen E-Learning

Levensreddend Eerste Handelingen (LEH) E-Learning cursussen vormen een integraal onderdeel van onze toewijding om mensen uit te rusten met essentiële levensreddende vaardigheden die van onschatbare waarde zijn in noodsituaties. Deze uitgebreide reeks cursussen biedt niet alleen een gedegen basis maar ook specifieke focus op de unieke behoeften van verschillende doelgroepen. Hieronder worden de vier cursussen in detail beschreven:

1. LEH Basis E-Learning:
Deze grondige cursus richt zich op het aanleren van de essentiële basisprincipes van levensreddende eerste handelingen. Deelnemers verwerven cruciale vaardigheden zoals reanimatie, wondverzorging en het omgaan met bewusteloosheid. Interactieve modules en realistische scenario’s maken het leren niet alleen educatief maar ook boeiend en praktijkgericht.

2. LEH Herhaling E-Learning:
Ontworpen voor degenen die al gecertificeerd zijn, biedt deze cursus een handige manier om kennis up-to-date te houden. Het omvat een diepgaande herhaling van vitale LEH-vaardigheden en integreert de nieuwste richtlijnen en protocollen. Deelnemers profiteren van een voortdurende verbetering van hun vaardigheden en blijven goed geïnformeerd over recente ontwikkelingen in de levensreddende eerste hulp.

3. LEH Kind Basis E-Learning:
De specifieke behoeften bij het verlenen van eerste hulp aan kinderen worden behandeld in deze gerichte cursus. Het begrip en de toepassing van LEH-vaardigheden bij kinderen staan centraal, inclusief aangepaste benaderingen en technieken. Het doel is om deelnemers vertrouwd te maken met het bieden van doeltreffende hulp aan de jongste leden van de samenleving.

4. LEH Kind Herhaling E-Learning:
Parallel aan de herhalingscursus voor volwassenen biedt deze cursus gerichte updates voor LEH-vaardigheden bij kinderen. Door te focussen op specifieke kindergerichte benaderingen en protocollen, verzekert deze herhalingscursus dat deelnemers zelfverzekerd en bekwaam blijven bij het verlenen van eerste hulp aan kinderen in noodsituaties.

Onze E-Learning cursussen bieden deelnemers niet alleen de flexibiliteit om te leren waar en wanneer het hen uitkomt, maar ook een interactieve en dynamische leeromgeving. Praktische oefeningen en realistische scenario’s versterken de geleerde vaardigheden en bevorderen een dieper begrip van levensreddende technieken. Onze missie gaat verder dan enkel onderwijs; we streven ernaar om mensen te empoweren met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om snel, doeltreffend en zelfverzekerd te handelen in noodsituaties, en daarmee levens te redden en de algehele veiligheid te vergroten.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? Bekijk onze service.

eerstehulpinternationaal
Basispreventie
MFFA europe
Eucito
BHV Events
Veiligheidcentrum haaglanden
Veiligheidscentrum haarlemmermeer
proseo
ARVEM
Anna vastgoed
huschka
sbb
albeda
ROC-midden-Nederland
ROC Mondriaan
Zadkine
mboRijnland
haagse hogeschool
Lid van de BVBN
Orange Acces
kiwa erkende opleiding
My Code95
Logo Kinderopvang
De Lunch Boxx
NVB kenniscentrum
TCR
firecontrol
GLR
Haaglanden
Midden Nederland
Rotterdam Rijnmond
Noord-Holland
 
Partner pagina: BVBN
EHBO op School
Partner pagina: GWO
partner basispreventie
EHBO sporters
Partner pagina: ARVEM
Ecabo erkend-leerbedrijf
EHBO senioren
Partner pagina: SBB
Brandwondenstichting
EHBO horeca
Nederlandse Hartstichting
EHBO evenementen
wij_steunen
partner KIWA
code-95-button
NVB kenniscentrum
BHV kalender
 
Landelijk Maatwerk
EHBO