Logboek bijhouden

Logboek Bijhouden: Voor Overzicht en Veiligheid

Het bijhouden van een logboek is een essentiële praktijk voor het handhaven van overzicht en het waarborgen van veiligheid in verschillende situaties. Onze Logboeken (mappen) zijn ontworpen om u te helpen bij het organiseren van cruciale informatie en documentatie op een gestructureerde manier.

Waarom een Logboek?

  • Overzicht: Een logboek biedt een gestructureerde manier om gegevens, gebeurtenissen en waarnemingen vast te leggen. Hierdoor kunt u gemakkelijk informatie terugvinden wanneer dat nodig is.
  • Veiligheid: In sommige gevallen, zoals in de industrie, gezondheidszorg of in noodsituaties, kan een logboek van vitaal belang zijn voor het bijhouden van veiligheidsmaatregelen en -incidenten.
  • Naleving: In bepaalde sectoren is het bijhouden van logboeken wettelijk verplicht om aan regelgeving en normen te voldoen. Onze logboeken zijn ontworpen om te voldoen aan relevante voorschriften.

Logboek (Map) Kopen: Onze Aanbieding

In onze webshop bieden wij een selectie van hoogwaardige logboeken (mappen) aan die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Of u nu op zoek bent naar een logboek voor technisch onderhoud, veiligheidsregistraties, gezondheidsprotocollen, of andere doeleinden, wij hebben de juiste logboekoplossing voor u.

Onze logboeken zijn vervaardigd met oog voor detail en gebruiksgemak, zodat u moeiteloos gegevens kunt vastleggen en beheren. Door een logboek (map) te kopen bij ons, investeert u in een handig en betrouwbaar hulpmiddel om uw administratie efficiënt te beheren en de veiligheid te waarborgen.

Houd uw logboek bij en zorg voor een gestructureerde en georganiseerde aanpak in uw werk, zodat u altijd goed voorbereid bent en de juiste gegevens binnen handbereik hebt. Onze logboeken (mappen) zijn de ideale keuze om dit te bereiken.

shutterstock_11364547

Logboek voor overzicht en arbo-verplichting

De Arbowet- en regelgeving verplicht vrijwel iedere werkgever om door middel van een (op schrift gestelde) Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) zijn veiligheid op orde te brengen én te houden. Steeds vaker wordt vanuit brandweer, arbeidsinspectie (ARBO), GGD of milieu-inspectie een logboek vereist; ook de nieuwe NEN4001 en het Gebruiksbesluit 2008 stelt het bijhouden van een logboek verplicht.

Met het nieuwe logboek geeft u direct inzicht in de actuele (brand)veiligheid van uw organisatie.

In één oogopslag ziet u bijvoorbeeld wanneer onderhoud nodig is.

shutterstock_9567997 800x533

Uw logboek: veiligheid in één overzicht

Het handzame logboek is ontwikkeld om de vereiste gegevens op te slaan, zoals:

– Rapportage van jaarlijkse controle en onderhoud blusmiddelen, noodverlichting, bedrijfsverbanddozen, AED’s, brandwerende doorvoeringen (compartimentering), lift, droge stijgleidingen, brandmeldcentrale en electronisch gereedschap.

– Overzichten met projectering en status blusmiddelen en noodverlichting.

– Certificaten ter bevestiging dat alle preventie conform NEN normen zijn onderhouden en akkoord bevonden.

– Checklists voor periodieke controles.

– Registratie van uw BHV organisatie en activiteiten.

shutterstock_22567249

Logboek-inhoud

Deel 1: inhoudsopgave, mutatie-overzicht, interne periodieke controle.

In verschillende tabbladen onder te verdelen.

Deel 2: verslag ontruimingsoefening, ongevallenregistratieformulier

Wilt u graag een logboek aanschaffen?

Prijs: Logboek (MAP)  €35,- excl. BTW per map inclusief tabbladen en templates (extra kosten: verzendkosten).

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? bekijk onze service.

6 kubussen v2.0