Evenementen service

shutterstock_81672499

Geeft u een evenement? Tijdens evenementen 

Indien u een evenement organiseert bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw gasten. Bij evenementen wordt soms vergeten dat men aan strikte eisen van de brandbeveiligingsverordening moet voldoen.

Deze verordening is gestoeld op de Brandweerwet en regelt de brandveiligheid van objecten die geen bouwwerk zijn. Voorbeelden daarvan zijn campings, feesttenten, een varende restaurantboot of een braderie.

Om uw evenement veilig laten te verlopen verhuren wij alle producten, middelen en diensten die u daar voor nodig hebt zoals:

Brandblusser verhuur
AED verhuur
Evenementenbeveiliging
BHV’ers
EHBO’ers
Brandwacht

Brandblussers / brandblusser verhuur (dagen)

Wij verzorgen uw tijdelijke locatie van goedgekeurde brandblussers. Deze zijn per stuk per dag, per weekend of per week te huur. U betaalt een kleine huurprijs, bij daadwerkelijk gebruik betaalt u het hervullen en bij verlies de nieuwprijs.

 

Noodsignalering, noodverlichting en/of digitale vluchtroute-tekeningen

Wij voorzien uw feestlocatie van tijdelijke noodsignalering, verlichting vluchtroute signalering. Of vluchtroute hekken en/of nood bouwhekken nooduitgangen.

Noodsignalering is per dag, per weekend of per week te huur.

 

Beveiliging

– Evenementenbeveiliging

– Toezichthouders brandveiligheid (brandwacht)

Bij brandgevaarlijke activiteiten in te zetten of als wachtdienst bij evenementen (theater / buurthuis / verenigingkantine etc.)

 

Toezichthouders EHBO met AED

Gediplomeerde EHBO’ers die de beschikking hebben over een AED (hartmonitor) die zeer zeker niet mag ontbreken bij grote (sport)evenementen. U kunt ook een gehele EHBO-post inhuren (met EHBOtent).

shutterstock_39926374

Externe hulpverlening voertuigen

Indien noodzakelijk kan Vuurrood deze paraat laten staan.

-brandblusser verhuur / brandblusser lease

Wilt u gebruik maken van een preventie service dienst van Vuurrood Veiligheidsopleidingen. Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? bekijk onze service.