Preventie opleidingen

shutterstock_15147919

Welke veiligheidsmiddelen hebben we nodig? En hebben wij de juiste blusmiddelen? Waar is de verbandtrommel? BEL….

Welke veiligheidsmiddelen u nodig heeft is geheel afhankelijk van de bedrijfsactiviteiten, de technische voorzieningen en de bedrijfsmiddelen waarmee gewerkt wordt.

De meest gebruikte blusmiddelen zijn sproeischuim, koolzuursneeuw en poeder. Elk blusmiddel heeft zijn voor-en nadelen en meest geschikte toepassing. Weet u welke je moet gebruiken? Waar zijn de hoofdafsluiters en wie is er verantwoordelijk voor….

 

Door het volgen van een preventie opleiding van Vuurrood krijgt u antwoord op deze en meer vragen. U en uw medewerkers en collega’s zijn zelfverzekerder met meer kennis van veiligheid. Bij het wijzen van werknemers op hun veiligheidvoorzieningen voelen ze zich beter en uit dit zich in hun werk. En een bedrijf voorzien van een gecertificeerd preventiemedewerker in eigen dienst is voor de geïnteresseerden een kleinere stap.

Inloopcursus of InCompany

De preventie opleidingen kunnen door een ieder aangevraagd worden. Wilt u zelf een cursus volgen of samen met uw collega? Schrijft u zich dan direct in voor onze inloopcursussen.

Wanneer u 4 of meer personen wilt opleiden tot bijvoorbeeld preventiemedewerker / magazijnmedewerker, vraagt u dan een offerte op maat aan via onderstaande link.