VERVAARDIGEN PLAN VAN AANPAK


Vervaardigen Plan van Aanpak: Op Maat Gemaakte Veiligheid

Ons “Vervaardigen Plan van Aanpak” servicepakket biedt u een volledig op maat gemaakte benadering van veiligheid en welzijn op de werkvloer. Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom ontwikkelen we een gedetailleerd Plan van Aanpak dat aan al uw specifieke behoeften voldoet. Hier is een overzicht van wat ons pakket omvat:

1. Opleiding: We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor uw medewerkers op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. Of het nu gaat om BHV-training, EHBO-cursussen of specifieke branche-gerelateerde training, wij zorgen ervoor dat uw team goed is voorbereid.

2. Controle en Onderhoud: Regelmatige controle en onderhoud van veiligheidsvoorzieningen en -apparatuur zijn essentieel voor een veilige werkomgeving. Wij zorgen ervoor dat alles op zijn plaats is en goed functioneert.

3. Standby BHV: Onze BHV-teams staan paraat om snel te reageren op noodsituaties. We zorgen voor voldoende getraind personeel om levensreddende hulp te bieden wanneer dat nodig is.

4. Gezondheid van uw Personeel: Het welzijn van uw medewerkers is van het grootste belang. We bevorderen gezonde werkgewoonten en bieden advies over ergonomie en stressmanagement.

5. Bedrijfsnoodplan en Ontruimingsplan: We ontwikkelen en onderhouden gedetailleerde bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplannen om ervoor te zorgen dat uw organisatie klaar is voor noodsituaties.

Ons “Vervaardigen Plan van Aanpak” is de sleutel tot een veilige en efficiënte werkomgeving die voldoet aan alle wettelijke vereisten en de hoogste normen op het gebied van veiligheid. Laat ons u helpen bij het creëren van een veilige omgeving waarin uw medewerkers gedijen en uw bedrijf bloeit.

CONSULTANCY | VERVAARDIGEN PLAN VAN AANPAK

Waarom een plan van aanpak?
Een Plan van Aanpak (PvA) is een verslag van de resultaten van een Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (RI&E) en de maatregelen die op de werkvloer moeten worden genomen om het effect van risico’s te beperken. Doormiddel van een RI&E worden alle risico’s op de werkvloer geïdentificeerd. De aangetroffen risico’s worden middels de Methode Fine & Kinney beoordeeld op hun ernst.

Het doel van het Plan van Aanpak is om zeker te stellen dat de resultaten uit de RI&E tot de uitvoering van effectieve maatregelen leiden die ervoor zorgen dat incidenten zoveel mogelijk bij de bron worden voorkomen. Om dit doel te bereiken worden de te treffen maatregelen, de prioriteit en de verantwoordelijke voor de uitvoering beschreven.

Doorlooptijd
De doorlooptijd van onze projecten is geheel afhankelijk van de grootte, de complexiteit en de aangetroffen risico’s. Hoe ernstig een aangetroffen risico is, wordt met de methode Fine & Kinney beoordeeld. Dit gebeurd op basis van drie variabelen: de waarschijnlijkheid, de mate van blootstelling en de ernst van het effect.

Vervolgens wordt op basis van de ernst van het risico vastgelegd binnen welke termijn er actie moet zijn ondernomen op het risico om incidenten te voorkomen.

Op een risico met 0 tot 24 punten moet binnen 12 tot 24 maanden actie zijn ondernomen.

Op een risico met 25 tot 100 punten moet binnen 6 tot 12 maanden actie zijn ondernomen.

Op een risico met meer dan 101 punten moet binnen 3 tot 6 maanden actie zijn ondernomen.

Onze werkwijze
Voor het opstellen van het Plan van Aanpak hebben wij de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie van uw bedrijf nodig. Hierbij kunt u ons ondersteunen in onze digitale omgeving. Indien u nog geen RI&E van uw bedrijf heeft, kunt u deze eventueel zelf in onze digitale omgeving afnemen. Op basis hiervan zullen de risico’s beoordeeld worden en zal in overleg worden vastgesteld welke maatregelen er moeten worden getroffen en wie er verantwoordelijk is voor het implementeren van de maatregelen en binnen welke termijn. Het plan zal in concept worden uitgewerkt in onze digitale omgeving waar u toegang toe krijgt. Eventuele wijzigingen kunnen zeer snel door ons worden verwerkt. Vraag met onderstaande knop toegang tot onze checklist RI&E.

Prijsvorming
Onze projecten worden op basis van uurtarief ingevuld. De duur van het project is onder andere afhankelijk van uw ondersteuning bij het opstellen van het Plan van Aanpak, bijvoorbeeld in onze digitale omgeving.

Het hierboven benoemde plan betreft alleen het tekstuele deel.
Indien u ook de technische plattegronden door ons wenst te laten vervaardigen is de meerprijs sterk afhankelijk van de aanwezige bewerkbare digitale tekeningen in AutoCad (.dwg file). Wij kunnen u hier vrijblijvend over adviseren en u een vrijblijvend voorstel toezenden.

Wilt u ook een PvA laten opmaken door Vuurrood Veiligheid? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie, vraag gerust een vrijblijvend offerte aan.

Heeft u interesse interesse en wilt u onze opleidingen bekijken?

Is veiligheid op uw werkvloer een eis? bekijk onze service.